Stadsmorsan

2008/07/12

Lördag!

Seg lördag. Emil har över 39 grader i feber och ser ut som en prickig korv. Regn regn och åter regn halva dan här. Gick ut och började lasta på släpvagnen vi lånat med en massa skrot från garaget som vi städade för 2 helger sen. I hellregnat hittade Emil bilnyckeln till momma och hoffas bil och satt i gång ett överfallslarm som finns på nyckeln. Högt tjutade larm väckte nog alla som inte var uppe än i Övre Bredsand. Det tog ca 5 försök för innan jag fick tyst på det. Emil låg inne på hallgolvet och skämdes. Vi for 2 omgångar till soptippen och vi var dygnsura när vi väl var klar. Hem och bytte kläder och for in till stan och köpte lunch och satt oss på Jonas jobb och åt. Man var så stelfrusen efter att man var dygnsur att fingrarna domnade bort, även fast dem var varma..läskigt..
Nu kom Emil "Pom, mamma - gaa", vilket betyder på svenska "Kom, mamma - glass", det enda han äter nu.. Han kommer att gå ner i vikt denna vecka..
Jonas är och jobbar *suck*, han trodde att han kunde ta hem jobbet - hoppas det går, annrs är han borta i morgon också..:(
Nu ska jag sätta igång och städa lite..

1 Comments:

Blogger mlk said...

Men nu har jag jobbat klart! Efter att ha fixat en av "grundbuggarna" kommer jag kunna koppla av ordentligt på den förmodade semestern med start imorgon... eller? :)

1:42 fm  

Skicka en kommentar

<< Home