Stadsmorsan

2008/07/11

Första semesterveckan!

Ja, nu har en vecka gått, inte fått mycket gjort hemma, efter att måndag och tisdag gick bort för att man var heltrött, så började man på onsdagen att känna sig förkyld, så nu sitter man här alldeles hes och snorig, men hoppas att det ger sig efter helgen. Såg i morse på lilleman att han hade fullt med prickar på magen och ryggen och det ploppar upp fortfarande, konstaterade vattkoppor. Det hade Alice när hon var 1 år. Han är lite varm och lite hängig, sov ca 3 timmar här på eftermiddagen. Lillemannen. Pratade för en stund sedan med storemannen, han skulle precis åka från jobbet, han sista dag innan semestern TRODDE jag då, icke, han var tvungen att in och jobba i morgon också...SURT! Jaja, sen är han ledig då. Happ, efter 5 min ringer han upp, han var tvungen att skjutsa ut hans pappa på systemet i Birsta, så han är inte hemma än.

Sitter här och tycker att det kliar lite överallt, snacka om man blir lite nojig, många sjukdomar sitter nog bara i huvet tror jag.

2 Comments:

Blogger halfbreed said...

Vad trist att ni är sjuka! Det var så jättesnällt av Jonas att skjutsa oss i lördags! Har du smakat på fruktvinet du fick? var det gott?

4:16 em  
Blogger Stadsmorsan said...

Nädu, det passar inte så bra med hostmedicin, men jag är på bättringsvägen nu. Jonas tar över förkyldningen nu verkar det som.

4:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home