Stadsmorsan

2008/07/22

Helg och en massa annat!

Helgen bara flög förbi. I lördags for vi först en sväng upp till Orrberget och barnen fick bada lite i sjön eller havet som Alice säger. Efter lite plask och fika så åkte vi hem och mötte då Anna, Harry och Tyra-Lisa vid utfarten till Timmervägen och bestämde snabbt då att vi skulle grilla hos dem samma kväll. I väg på affären och systemet och handla. Vi köpte fläskfilé för ett helt kompani och en Bacardi rom som vi skulle göra Mojito på, men hittade dock ingen mynta. Kvällen var jättetrevli, men jag kände mig febrig, trött och hade huvudvärk. "Drick en massa Cola, säger Anna". Hennes svar på allt..haha.
På söndagen började vi med Alice sovrum och i denna stund är det precis klart, ska försöka få in lite bilder, ska låna kameran av mamma först.
Vi beslutade att inte åka till Karlskrona, då vi skulle behöva åka över 80 mil på en daqg och det blir lite jobbigt för barnen, samt att alla pengar rinner iväg på renovering och annat. Det blir nog att vi tar en tur till Sthlm med Grönan och Skansen och stannar nog till vid Jonas föräldrars husvagn som står i Hälsingland. Får se om vi får låna nån lägenhet i Sthlm av Jonas jobb bara.

I kväll hade jag tänkt att börja med Emils rum, vitt med en mörkgrå fondvägg med en stor döskalle på, som hans faster ska hjälpa oss att rita upp, det ska bli spännande att se hur det blir, hoppas hans rum går lika fort som Alice, så har vi bara kapprummet uppe sen som ska få på sig nån beklädnad.

Kram på er!