Stadsmorsan

2006/07/29

Helg!

Jaha, vart tar helgen vägen?! Jonas borta hela helgen med att jobba på Deltaträffen, kom hem vid 03.30i morse och fortsatta att jobba hemma tills kl 05.30, då bad han mig väcka honom igen vid 10 för att han var tvungen att fortsätta. Så snäll som jag är så lät jag han sova, ringde hem från Ikea vid kl 12.30 och väckte han, då skulle det beräknades ta 4 timmar vara inne kl 14, han fick det lite stressigt, men jag hjälpte han så gott jag kunde när vi väl var hemma igen. Sen försvann han igen och det lär bli samma tid i natt.

Svårt att sysselsätta lilleman, han vill helst vara i knät, men där kan han inte sitta still och ska man göra nåt så får han gott hänga med på höften!

Blir ev att vi far iväg på semester på tisdag, då ser resplanen ungefär ut såhär: Borlänge, Göteborg, Skåne, Kålmården, Nyköping och hem igen, men skulle ju vilja in i Jönköping också, men det blir ju inte på vår väg om vi inte nu tar det innan vi åker till Göteborg. Ja ja, vi ska ta dan som den kommer och bara ta det lugnt.

Förkyldningen börjar ge sig på mig, har varken haft lukt- eller smaksinne nu dem senaste 3 dagarna, men idag har jag faktiskt fått tillbaka båda och sen fick jag en dunderhostmedicin av min kära vän Jonna, så nu kanske jag slipper lika vaken i 3 timmar i natt att hosta mig tillbaka till sömns. Hoppas hoppas, jag blir stressad när jag inte får sova mina timmar.

Emil började med ett nytt ljud igår, pruttar med munnen, eller vad man nu kallar det, det blir en massa salivbubblor i allafall och skitkul tycker han att det är.

Ha en fortsatt trevlig helg!

2006/07/25

Min älskade familj!!





Tänkte jag skulle presentera mig och min familj lite:

Gabriella heter jag. 26 år fyller jag snart (måste räkna med fingrarna hur gammal jag är, man glömmer lätt bort). Bor i Sundsvall, ursprungligen från Jämtland, men är största delen uppvuxen i Sundsbruk. Ber mina släkt och vänner beskiva mig, det blev * Glad * Snäll *Öppen * Hjälpsam *Ambitiös * Positiv...ojoj *generad*





Jonas heter min älskling! Vi träffades för snart 9 år sedan, då genom nätet, vilket inte var så himla vanligt då. Vi förlovade oss 1998 i Kärlekstunneln på Grönan och gifte oss förra sommaren. Han är 28 år och är från Lucksta i Matfors.
Jag älskar han för hans underbara kvicka humor, smarthet, snällhet - älskar mindre hans generösitet att jobba över *urk*, hans otroligt sena nätter framför datorn och hans svårhet att gå upp på morgon.


Alice heter vår stora tjej som snart fyller 3 år. Hon är en bestämd tjej som vet vad hon vill. Gillar att läsa och leka (just nu ska plastdjuren från ladugården kissa på pottan, som tillhör dockan)
Vill helst inte ha några kläder på sig inomhus, som tur är sliter hon inte av sig kläderna när vi är ute bland folk.
Favorituttryck nu är : "Jag vet inte" Jag kan inte" "Det går inte och "Jag vill inte", hoppas detta passerar inom en snar framtid.






Emil är vår färskaste i hushållet! Kille med lite mixad personlighet, men för det mesta glad. Men inne i en period då mamma är bäst..haha. Går bra om inte mamma syns eller hörs.
Kryper och klättrar överallt, en riktig liten upptäckare!
Vi kommer på ett framtida yrke åt han varje dag.

Sköna semester!

Nu är det vanlig vardag ute bland vanligt folk och själva har vi semester! Vi har inga planer, bara ta dan som den kommer!
Idag har jag planer på eftermiddagen i allafall, ska iväg med min barndomskompis Anna och shoppa lite bebiskläder, hon väntar sitt andra barn här i augusti. Vi tänkte gå och äta nåt gott också. Barn och manfria, så skönt ska det bli!
Ska försöka få i ordning familjen, så vi kan börja denna dag också. Lika fint väder idag, vilken tur man har! Är så varmt här i lägenheten, finns ju ingen ventilation i dessa gamla hus, men jag stormtrivs ändå!
Till helgen ska Jonas jobba på Deltaträffen nattetid och jag tror att resten av oss tillbringar helgen i mina föräldrars stuga, bara det blir fint väder.

2006/07/23

Va smidigt att fixa en egen blog, det är såhär man vill ha det!!
Söndag idag! Jonas börjar redan få abstinensbesvär, fast att semestern inte ens har börjat!
Jag skickade iväg han och Alice för att tvätta bilen. Hon är inte lika vek som jag var när jag var liten, hon tycker att det är jättekul att åka genom biltvätten, själv satt man och grina och då var man ju tom äldre än hon!
Varit och läst inne på min älskade mans blog och det var en intressant läsning som slutade i en löjlig diskussion.
Jaja, ni kan ju in och kika där om ni har lust! http://jogu.blogspot.com